Computer Training

U kunt bij ons terecht voor opleidingen in:

  • Windows10
  • MS Office (Word, Excel, Outlook, Access, PowerPoint)

Deze opleidingen geven wij voor beginners, gevorderden en op expertniveau. Alle trainingen kunnen Nederlandstalig, Engelstalig of Duitstalig gegeven worden en in alle versies (2010, 2013, 2016, 2019 en Office 365).

Met zoveel verscheidenheid is het natuurlijk nodig om nauwkeurig te weten welke kennis en vaardigheden u nodig heeft. Wij zijn u graag behulpzaam bij het in kaart brengen van die behoefte en de realisatie van een passende training.  Middels een intakeformulier inventariseren wij de kennis en interessegebieden van de cursist(en). Bij groepsgewijze trainingen bespreken wij met graag u de groepsgrootte en indeling  zodat homogene trainingsgroepen samengesteld kunnen worden.

Ons les- en oefenmateriaal is ook als naslagwerk prima geschikt. Vanzelfsprekend zijn ook uw eigen ‘probleembestanden’ welkom om tijdens de les besproken te worden.

Uiteraard ontvangt u na afloop een samenvattende evaluatie inclusief presentielijst en de cursist(en) een certificaat.

Lesvormen

Voor een optimaal rendement van de opleiding bieden wij u die leermethode die optimaal aansluit op uw eigen leerwensen en die van uw werkomgeving. Dat kan zijn: