Workshop Excel Den Bosch

Met een workshop Excel voor uw onderneming in Den Bosch kunt u op meerdere vlakken winst behalen. MS Office is niet langer weg te denken in ons dagelijkse leven. Dit geldt uiteraard in het bijzonder voor zakelijke gebruikers. De grote regelmaat waarmee deze software benaderd wordt heeft echter een niet voor de hand liggend nadeel. Ironisch genoeg is het vaak de sterke familiariteit met MS Office die de gebruikers doet verblinden.

Bij ACT Consultants kunt u de keuze maken voor uw onderneming voor onder meer een workshop Excel in Den Bosch, die een onmiskenbare meerwaarde heeft voor uw bedrijf. De te bereiken doelen gaan bij ons dan verder dan alleen het behalen van tijdswinst.

Heeft u zich weleens afgevraagd hoeveel tijd er verspild wordt door het handmatig invoeren van data die al digitaal beschikbaar zijn, hoe het mogelijk is om een sjabloon aan te maken en hoe de software het meest efficiënts kan worden toegepast?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Math Captcha − 4 = 5

  Terechte vragen die met een workshop Excel voor u in Den Bosch tot een sluitend antwoord komen

  Wij begrijpen dat een workshop Excel voor u in Den Bosch meer inhoudt dan alleen maar het overdragen van informatie en het oefenen met de kennis die wordt geleerd. Wij werken vanuit een passie voor Excel en snappen het belang om deze gepassioneerde manier om te werken met de software over te dragen aan de cursisten.

  Een passie die overigens wordt gecombineerd met een jarenlange ervaring in statistiek, marktonderzoek en data-analyse.

  De slag naar de praktijk is van essentieel belang om de workshop Excel voor u in Den Bosch tot een waar succes te maken. Het zal u niet verbazen dat we ernaar streven om u zoveel mogelijk tegemoet te komen, middels een in company training. Dit betekent dat uw medewerkers niet hoeven te reizen, maar dat de workshop Excel gewoon op uw bedrijf in Den Bosch wordt gegeven. Dit is niet het enige voordeel.

  Maatwerk met meerwaarde

  Het is meer dan alleen uw gemak dat meeweegt om de cursus Excel op locatie bij uw kantoor in Den Bosch te houden. Dit stelt ons in staat om de theorie direct toepasbaar te maken op uw praktijk. Dit maakt de lesstof concreet en zal bijdragen aan het enthousiasme van uw medewerkers.

  Tenslotte is iedere onderneming anders en in het verlengde hiervan wordt de software zoals Excel ook anders toegepast.

  Wij bieden maatwerk, zodat u een garantie heeft dat u op alle vlakken meerwaarde zal behalen. Wij bieden natuurlijk een veel bredere dienstverlening aan met betrekking tot het gehele MS Office pakket. Op onze website kunt u zien wat we allemaal voor u kunnen betekenen.

  Natuurlijk bent u welkom om contact met ons op te nemen voor al uw vragen.