Excel boekhouden Brabant

Ook als het gaat om Excel en boekhouden voor uw onderneming in Brabant, valt er vaak veel winst te behalen. De vele mogelijkheden die deze software en de overige pakketten die zich bevinden in MS Office zijn, zo blijkt vaak in de praktijk, niet altijd even bekend bij de gebruikers. Ook als er wel sprake is van kennis over de vele mogelijkheden van Excel voor onder meer het boekhouden, kan ook uw onderneming in Brabant op vele vlakken het voordeel behalen door het inschakelen van een expert.

Om uw kostbare tijd effectiever te benutten en optimaal gebruik te maken van MS Office en alle mogelijkheden, bent u bij ACT Consultants aan het juiste adres.

U kunt met Excel veel meer dan alleen het boekhouden doen. Onze dienstverlening voor uw onderneming in Brabant kan u een meerwaarde geven. Een zeer gerichte aanpak maakt van onze dienstverlening een investering die u rendement geeft op verscheidene vlakken die betrekking hebben op uw onderneming.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Math Captcha + 28 = 36

  Meer dan alleen het boekhouden doen met Excel voor uw onderneming in Brabant

  Ook al kunt u bij ons terecht voor alle dienstverlening aangaande MS Office, wij staan voornamelijk bekend om onze passie voor Excel. Dat het boekhouden in Brabant en elders vaak de meest genoemde functie is van deze software, betekent niet dat u niet veel meer winst kunt behalen met dit programma.

  Wij combineren onze uitgebreide kennis met jarenlange ervaring in statistiek, marktonderzoek en data-analyse. Onze werkwijze is altijd gericht op resultaat. Resultaat dat een basis kent in meer dan alleen het bijbrengen van de functionaliteit, maar een directe toepasbaarheid kent naar uw praktijk toe.

  Voor veel ondernemingen is een door ons gegeven cursus vaak het middel om de werktijd efficiënter in te zetten en om nieuwe mogelijkheden en kansen te benutten. De voordelen die hiermee gepaard gaan laten zich raden.

  Maatwerk met meerwaarde

  Zo zijn wij uw partner voor het geven van cursussen en workshops. Wij werken altijd naar gelang uw behoeftes en wensen. Zo maken wij het u zo gemakkelijk mogelijk door in company de cursus te verlenen.

  Dit betekent ook dat wij in plaats van fictieve scenario’s gebruik maken van casussen die spelen in uw onderneming. Zo hebben de deelnemers een directe relatie met de dagelijkse bezigheden uit de praktijk.

  In onze cursussen bieden wij niet alleen een droge overdracht van kennis en het oefenen van het geleerde. Wij vinden het ook erg belangrijk dat de deelnemers plezier krijgen in het werken met Excel. Zo is een cursusgroep nooit groter dan acht mensen en is er uiteraard ook sprake van maatwerk in de dienstverlening zelf.

  Ontdek ook uw mogelijkheden op onze website of neem contact met ons op, we staan voor u klaar.