Cursus Excel Brabant

Een cursus Excel voor u in Brabant die specifiek is afgestemd voor moderne bedrijven die ruimte zien voor groei door een efficiëntere benadering van de Office-software. Dat is wat u kunt verwachten van ACT Consultants. Vandaag de dag is het gebruik van ICT in ondernemingen niet meer weg te denken. De tijd van de papieren administratie ligt inmiddels ver achter ons. Met goede reden, we zijn op het punt gekomen dat de pc’s, ook in uw bedrijf, de spil zijn geworden van een grote variёteit aan taken. Of het nu gaat om de logistiek, administratie of de communicatie; met behulp van ICT zijn deze taken veel efficiënter te benaderen dan ooit.

Toch blijkt in de praktijk te vaak dat men de meest gebruikte software, Office, verre van optimaal gebruikt.

Ook uw onderneming kan met een cursus Excel in Brabant of elders op meerdere vlakken voordeel behalen. Excel is een van de meest gebruikte toepassingen in het professioneel computergebruik en tevens een van de minst begrepen. Het is software die als het met de juiste kennis benaderd wordt, het resultaat van uw onderneming kan laten groeien.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Math Captcha − 1 = 3

  De partner voor uw cursus Excel in onder meer Brabant

  Bij ACT Consultants benaderen we Excel en de cursus die u hierin kunt volgen met een passie. Microsoft heeft deze toepassing zodanig ontwikkeld dat er zeer veel mogelijk is. Het probleem hiermee is dat om het oppervlakkig gebruik benaderbaar te houden en de gemiddelde gebruiker zonder al teveel moeite de oppervlakkige functies te laten gebruiken de dieperliggende functionaliteit slechts optimaal benut kan worden als er sprake is van uitgebreide kennis en ervaring.

  Daarom biedt een cursus Excel van ons uw onderneming in Brabant mogelijkheden die zich op meerdere vlakken laten gelden.

  Een investering met een gegarandeerd rendement. Heeft u zich weleens afgevraagd hoeveel tijd u kwijt bent geraakt in het handmatig kopiëren van gegevens, hoe onprofessioneel het kan overkomen als uw Excel-sheets niet zijn opgemaakt in uw huisstijl en hoe kwalijk het kan zijn als de data niet kloppend zijn omdat Excel niet op d e juiste manier is gebruikt? Wij gaan nog een stap verder, niet alleen geeft een cursus Excel u en uw werknemers in Brabant de kennis om alles uit deze software te halen, maar geven wij vanuit een passie onze cursus die het plezier van werken met deze software over zal brengen op u en uw medewerkers.

  Onze werkwijze

  U bent druk, wij begrijpen dit. Daarom kunt u gebruik maken van onze dienstverlening op een wijze die u het beste uitkomt. Bij u op kantoor. Dit geeft u meerdere voordelen. Uw medewerkers hoeven niet ergens naar toe te reizen en u bent u hier dus geen tijd aan kwijt.

  Helemaal ideaal is dat we aan de hand van uw eigen werkzaamheden de cursus gevolgd kan worden. Dit maakt het direct toepasbaar en de opgedane kennis kan gelijk getoetst worden.

  Ontdekt u meer over onze dienstverlening en hoe het uw onderneming kan helpen groeien op onze site, of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.