Office pakket 2010

Dat er winst te behalen valt bij uw onderneming met de juiste kennis en vaardigheden omtrent het Office pakket 2010, zal u waarschijnlijk duidelijk zijn. Maar heeft u zich wel eens afgevraagd hoeveel efficiënter en effectiever er gewerkt kan worden door het beter begrijpen van deze software?

Dat de ontwikkelingen op ICT-gebied nooit stilstaan is verre van een geheim. Dit geldt natuurlijk ook voor MS Office. Het is misschien wel de meest gebruikte versie op kantoor en op alle vlakken een toetssteen voor de voorgaande en opvolgende versies is het Office pakket 2010.

De verschillende onderdelen die dit pakket opmaakt, zoals Acces, Word, Outlook en natuurlijk Excel, zijn niet langer weg te denken uit welk kantoor dan ook. Er is sprake van een zeer grote familiariteit in het gebruik van het Office pakket 2010. Echter, familiariteit mag niet noodzakelijkerwijze gelijk gesteld worden aan bekwaamheid. De verschillende programma’s zijn onderhevig aan een diepgaande functionaliteit. Om uw werk en dus ook uw kostbare tijd zo efficiënt mogelijk te benaderen bieden wij van ACT consultants een passende dienstverlening aan om dit te bereiken.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Math Captcha − 8 = 1

  Een optimale benadering van het Office pakket 2010

  Heeft u zich weleens afgevraagd hoeveel tijd u kwijt bent aan medewerkers die data handmatig invoeren, terwijl deze al digitaal beschikbaar is? Wat de mogelijkheden zijn qua sjablonen en welke functies zodanig zijn toe te passen dat ze uw onderneming het voordeel geven?

  Vragen genoeg en de antwoorden vindt u bij ons. Zoals gezegd bieden wij u een ruime dienstverlening, die u helpt alles te halen uit het Office pakket 2010. Met een nadruk op misschien wel de meest gebruikte toepassing, Excel.

  U bent uiteraard niet gebonden aan deze versie. Ook al zijn er veel ondernemingen die gebruik maken van de 2010 versie zijn wij even ervaren en beschikken wij over uitgebreide expertise van Office 2013/Excel 2013, Office 2016/Excel 2016 en Office 365. Feitelijk kunt u bij ons terecht voor iedere versie van MS Office.

  Wij weten onze passie voor Excel te combineren met jarenlange ervaring in statistiek, marktonderzoek en data-analyse. De slag naar de praktijk is dan ook snel gemaakt. Uw praktijk dan weliswaar, want onze werkwijze wordt immers gekenmerkt in dat het altijd om maatwerk gaat.

  Een theorie die getoetst wordt naar de praktijk

  U kunt kiezen voor een cursus Excel, die bij u op kantoor wordt gegeven. In company training  noemen we dat, en het geeft u zeer veel voordelen. Zo hoeven uw werknemers hierdoor geen reiskosten te maken en kan de theorie gebaseerd worden naar aanleiding van daadwerkelijke praktijk casussen.

  Wij bieden een cursus waarvan het resultaat direct merkbaar is voor uw bedrijf. Uiteraard worden deze cursussen gegeven in relatief kleine groepen van maximaal acht cursisten, en is er sprake van een inventarisatie van de al aanwezige kennis en een eindevaluatie.

  Dit is slechts een voorbeeld van wat we kunnen betekenen voor u als het gaat om het Office pakket 2010 en natuurlijk alle andere relevante versies. Op onze website treft u het aanbod van al onze diensten. Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

  Office pakket 2010 Office pakket 2010 Office pakket 2010