Excel cursus Brabant

Een Excel cursus voor u in Brabant biedt uw onderneming mogelijkheden waarvan u zich misschien niet eens van bewust was. Office, een softwarepakket die inmiddels niet meer weg te denken is in het bedrijfsleven. We werken er allemaal mee en zijn vaak genoegzaam geworden in de basale functionaliteit. Hierin schuilt echter een gevaar, of beter gezegd men loopt risico in het missen van kansen.

Met een Excel cursus voor u in Brabant door ACT Consultants heeft u de kans om op een effectieve wijze het optimale te halen uit deze belangrijke software. Dit dan wel op een manier die u niet alleen de zo belangrijke kennis geeft, maar ook op een manier die u en uw medewerkers het plezier van werken met deze software leert kennen.

Ook uw onderneming kan de vele voordelen van een optimale benadering van deze software leren kennen. Meerwaarde in niet alleen het te bereiken doel, maar ook in de weg ernaartoe.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Math Captcha − 6 = 4

  Volg een Excel cursus in Brabant met passie

  Is het niet zonde dat we deze software als zo vanzelfsprekend zijn gaan beschouwen? Daarmee wordt niet alleen bedoeld dat we zeer handige en soms zelfs noodzakelijke functies over het hoofd zien, of als te lastig beschouwen, maar het werken met Excel als een klus zien.

  De cursus Excel die wij u bieden in Brabant wordt met passie gegeven. Op deze wijze zullen de deelnemers op een geheel nieuwe wijze de software benaderen.

  Moeilijke taken worden verduidelijkt en kansen worden niet alleen ontdekt, maar ook toegepast. Zo leren we de deelnemers onder meer tijdens de Excel cursus in Brabant hoe een spreadsheet-optimalisatie of bijvoorbeeld een sjabloonontwikkeling in zijn werk gaat. Door onze werkwijze zult u ontdekken dat het geleerde direct toepasbaar is in de praktijk.

  Onze werkwijze

  Uw kostbare werktijd kan veel optimaler benut worden als u en uw medewerkers beschikken over uitgebreide kennis van de software die dagelijks gebruikt wordt. Dit doel wordt nog veel effectiever behaald als men niet alleen op functionele wijze leert werken met onder meer Excel, maar ook op een manier die plezierig is.

  Met een Excel cursus voor u in Brabant is dat precies wat u kunt verwachten. Met veel passie worden de lessen gegeven en op een manier die u het beste uitkomt. Wij geven idealiter les aan een groep van 4-6 mensen. Een Excel cursus die bij u op kantoor gehouden wordt behoort ook tot de mogelijkheden. Zo hoeven medewerkers geen lange afstanden af te reizen en kan er gebruik gemaakt worden van echte praktijkvraagstukken. Maatwerk dus. Wij bieden u in onze Excel cursus voor u in Brabant ruimte voor spontane vragen, werkelijk toepasbare informatie en werken in een vertrouwde omgeving.

  Bij ons kunt u terecht voor nog veel meer, al onze diensten staan omschreven op onze website. U bent natuurlijk altijd welkom om contact met ons op te nemen, wij staan u graag te woord.