Workshop Excel Brabant

Met een workshop Excel voor uw onderneming in Brabant heeft u het middel in handen dat u op zowel de korte als op de lange termijn het voordeel zal geven. Een investering met een gegarandeerd rendement dus, tenminste als u kiest voor een workshop Excel in Brabant van ACT Consultants.

MS Office is niet meer weg te denken in het dagelijks leven. Dit geldt in het bijzonder voor ondernemingen. Vrijwel iedereen is bekend met de meest voorkomende toepassingen: Word, Outlook en natuurlijk Excel zijn weinig mensen vreemd en worden bij elk bedrijf gebruikt. Hierin schuilt een probleem en soms zelfs een gevaar. Een te grote familiariteit met deze software kan ons blind maken met de werkelijke toepasbaarheid. Met andere woorden, als er sprake is van uitgebreide kennis omtrent deze software kan deze zodanig worden toegepast dat de voordelen ervan groter zijn dan de meeste mensen zich realiseren.

Wij bieden u daarom een workshop Excel aan voor uw onderneming in Brabant, die een op uw onderneming afgestemde wijze de vaardigheden geeft waarmee u op alle vlakken het voordeel zal behalen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Math Captcha 1 + 1 =

  Een workshop Excel op maat voor u in Brabant

  De brede toepasbaarheid van deze software betekent in de praktijk dat het afhankelijk van de gebruiker op verschillende wijzen en voor verschillende doeleinden wordt gebruikt. Iedere onderneming heeft zo zijn eigen noodzaak en uitleg van een optimale benadering van deze software.

  Wij onderkennen derhalve het grote belang van maatwerk. Meerdere mogelijkheden staan u dan ook ter beschikking in onze aangeboden dienstverlening.

  Het doel van een workshop Excel voor uw onderneming in Brabant laat zich misschien het eenvoudigst uitleggen in een effectievere benadering van de software, waarbij gelijktijdig het minimaliseren van mogelijke fouten word benadrukt. Dit uit zich niet alleen in het te behalen doel, maar ook in de weg ernaar toe. Onze passie voor Excel zal worden overgedragen naar de cursisten, zodat er niet alleen effectiever gewerkt wordt met de software, maar ook plezierig.

  Een optimale benadering van uw kostbare tijd

  Meer bereiken met de al aanwezige middelen, dat is wat we u aanbieden met een workshop Excel voor u in Brabant. Ook de cursus zelf moet gegeven worden op een manier die voor u het voordeligst is.

  Zo kunnen wij u een in company training aanbieden. Op deze wijze werken wij met groepen van maximaal acht deelnemers en maken we voor de lesstof gebruik van praktijk casussen. Dit maakt de workshop Excel voor u in Brabant direct toepasbaar en sluit het geleerde naadloos aan met de praktijk.

  Werken in een vertrouwde omgeving, waarbij onze passie voor Excel alle ruimte krijgt om tot uiting te komen. Het betekent ook dat we in staat zijn om spontane vragen die voortkomen vanuit uw praktijksituatie passend te benaderen.

  Meer weten over een workshop of onze overige dienstverlening? Neemt gerust contact op.